PVC prozori

Profil od koga mi proizvodimo prozore je Profine-TROCAL koji ima serifikat GREEN LINE oznaku koja Vam garantuje propisane uslove kvaliteta i očuvanja prirode.

Profile TROCAL proizvodi firma Profine iz Nemačke iz čijh pogona izlaze i profili KBE i KOMMERLING. Svi ovi profili imaju oznaku GREEN LINE.

Profili sadrže procenat reciklirane plastike koja je u unutrašnjosti profila. Proces izrade profila od reciklirane plastike je skuplji ali država daje subvencije zbog očuvanja prirode.

Oznaka GREEN LINE garantuje da su profili iz Evropske unije i da su proverenog kvaliteta. Materijal PVC zbog svojih osobina ima dosta primena i u ostalim granama industrije automobilska, medicinska, prehrambena…

Odlikuje ga čvrstoća i otpornost koja trpi spoljnu temperaturu i samogasiv je.

PROZOR TROCAL 76MM AD I MD

PVC stolarija – prozor TROCAL 76mm AD i MD ima sve što je potrebno da postane vodeći sistem na standardnom segmentu tržišta.

Tri aspekta igraju važnu ulogu kod toplotne izolacije PVC prozor TROCAL 76mm AD i MD: toplotna izolacija prozorskog rama, izolaciono
staklo sa distancerima između stakla i spoj prozor – zid.

Nova generacija PVC prozorskih sistema – Sistem 76, postiže odlične  vrednosti toplotne izolacije već u svojoj standardnoj verziji – Uf=1,0 W/m2K.